Pärnu parhaat hotellit

Pärnu on yksi suomalaisten suosikkilomakohteista, eikä suotta. Pärnussa voi nauttia niin rennosta rannalla oleilusta, hemmotteluhoidoista kylpylöissä, herkullisista ruoista sekä sympaattisesta pikkukaupungin tunnelmasta. Pärnu on kompaktin kokoinen, joten siellä on helppo liikkua kävellen tai polkupyörällä. 

Pärnussa on lukuisia majoitusmahdollisuuksia aina eleganteista hotelleista kodikkaisiin lomahuoneistoihin. Pärnuun on helppo matkustaa Suomesta joko omatoimisesti tai matkatoimiston kautta. Helsingistä pääsee laivalla tallinnaan reilussa parissa tunnissa. Mikäli reissussa on liikkeellä omalla autolla, kestää ajomatka Tallinnan satamasta vajaat kaksi tuntia Pärnuun. Tallinnasta pääsee Pärnuun kätevästi myös bussilla, ja matka kestää noin 2–2,5 tuntia. 

Tässä artikkelissa luomme katsauksen Pärnun parhaisiin hotelleihin, jotka saavat kehuja asiakkailta ja tarjoavat erinomaisen hinta-laatusuhteen.


Pärnu parhaat hotellit:
Villa Ammendade Restaurant and Hotel
Hedon Spa & Hotel
Rannahotell
Estonia Resort Hotel & Spa
Viiking Spa Hotel

Villa Ammendade Restaurant and Hotel 

Villa Ammendade Restaurant and Hotel on ïkoninen judend-tyylinen hotelli, jonka 19 huonetta on sisustettu upeasti rakennuksen historiaa kunnioittaen. Rakennus valmistui vuonna 1905, ja se henkii menneiden aikojen glamouria moderneilla mukavuuksilla. 

Hotelli sijaitsee pidetyllä alueella noin 500 metrin päässä keskustasta eikä rantakaan ole kaukana. Villa Ammendaden yhteydessä on a la carte -ravintola, jossa hotellivieraat voivat nauttia niin aamupalaa kuin illallista. 

Hedon Spa & Hotel

Hedon Spa & Hotel on vuonna 2014 valmistunut hotelli, joka sijaitsee rannalla ja noin 15 minuutin kävelymatkan päässä keskustasta. Se on rakennettu tunnetun mutakylpylän yhteyteen, mutta nykyään se tarjoaa modernin spa-osaston. Hotellissa on 75 huonetta, joista seitsemän sijaitsee vanhassa mutakylpylän rakennuksessa. 

Hedon Spa & Hotellissa on ylellinen boutique-spa allasosastoineen. Spa tarjoaa erilaisia muinaisista kauneus- ja hyvinvointirituaaleista ammentavia kylpyläelämyksia sekä vartalo- ja kasvohoitoja. Hotellin yhteydessä on myös kaksi ravintolaa, Raimond ja Akord, sekä lobby-baari. 

Rannahotell

Rannahotel on sijainniltaan loistava: hiekkarannalle on matkaa vain muutama askel ja keskusta on 15 minuutin kävelymatkan päässä. Hotellissa on 55 huonetta, joista 11 on tilavia sviittejä. Saatavilla on myös perhehuoneita. 

Rannahotellissa on oma elegantti ravintola, jossa tarjoillaan 1930-luvun tyyliin valmistettuja skandinaavisia aterioita. Hotellista löytyy myös baari, josta voi ihailla upeaa merinäköalaa. Rannahotellissa on myös mahdollista nauttia erilaisista kauneushoidoista. Saatavilla on niin erilaisia hierontoja, kasvo- ja vartalohoitoja sekä pedikyyrejä, manikyyrejä että hiushoitoja. 

Estonia Resort Hotel & Spa

Estonia Resort Hotel & Span vetonaula on sen suuri ja monipuolinen spa-alue. Kylpylässä on erilaisia saunoja, uima-allas, allasbaari ja active spa -alue, jossa on saatavilla yli 30 erilaista spa-hoitoa. Lisäksi tarjolla on erilaisia hierontoja sekä Kuolleenmeren suola-allas, jossa voi kokeilla rentouttavaa kelluntahoitoa. 

Hotelli avattiin uudelleen vuonna 2015, ja nykyään siinä on 106 modernia huonetta, mukaan lukien sviitit ja perhehuoneet. Se sijaitsee vain viiden minuutin kävelymatkan päässä rannasta ja 15 minuutin päässä keskustasta. Hotellin yhteydessä on ravintola Noot, jossa tarjoillaan terveellistä virolaista ruokaa. 

Viiking Spa Hotel 

Viiking Spa Hotel sijaitsee Pärnun keskustan sydämessä, ja rannalle on vain lyhyt kävelymatka. Hotelli avattiin vuonna 1993, ja nykyään se koostuu neljästä modernista rakennuksesta, joissa on yhteensä 154 huonetta, mukaan lukien sviitit ja perhehuoneet. Viiking Spa Hotellissa on mahdollista syödä niin aamupalaa, lounasta että päivällistä.

Hotellista löytyy tietenkin vesi- ja saunakeskus, vuonna 2015 avattu Viikin Saaga. Omalaatuisesti toteutetussa kylpylässä saunat sijaitsevat luolissa ja onkaloissa. Lisäksi asiakkaat voivat nauttia erilaisista uima- ja porealtaista. Viiking Spa Hotel tarjoaa myös erilaisia kuntoutus- ja rentoutuspaketteja.