Pärnu Majoitus

Pärnu Majoitus

Majoitus Pärnussa

Pärnu on vilkas lomakohde etenkin kesäaikaan. Se houkuttelee vierailijoita tasokkailla kylpylöillä, upealla hiekkarannalla ja sympaattisella pikkukaupungin tunnelmalla. Pärnussa on saatavilla kattava valikoima erilaisia majoitusvaihtoehtoja aina luksushotelleista hostelleihin ja lomahuoneistoihin. Moni hotelleista on kylpylähotelleja, eli niiden yhteydessä on oma spa.

Suurin osa hotelleista sijaitsee joko rannan tuntumassa tai kaupungin keskustassa. Valtaosa hostelleista sijaitsee keskustassa, kun taas monet lomahuoneistot ovat puolestaan lähellä rantaa. Pärnussa voi lomailla hyvin erilaisin budjetein olipa liikkeellä yksin tai puolison tai perheen kanssa!

Kylpylähotellit

Kylpylähotellia etsiville Pärnussa on lukuisia vaihtoehtoja. Yksi tunnetuimmista kylpylähotelleista on Hedon Spa & Hotel, joka on rakennettu vanhan, ja historiallisesti merkittävän, mutakylpylän yhteyteen. Estonia Medical Spa & Hotel puolestaan vetoaa etenkin niihin matkailijoihin, jotka kaipaavat rentouttavien hoitojen lisäksi myös tasokkaita kuntoutushoitoja. 

Tunnetut hotellit

Rantapuistossa sijaitseva, vuonna 1937 alun perin valmistunut Rannahotell on yksi Pärnun ikonisista hotelleista, joka huokuu rauhaa ja glamouria. Rannahotell tarjoaa majoituksen lisäksi myös ravintolan, kesä- ja näköalaterassin, saunan sekä kauneushoitolan. 

Pärnu hotellit -listaa ei voi koota mainitsematta Villa Amendadea. Se on upea judendtyylinen kaupunkikartano, jonka historia juontaa juurensa 1900-luvun alkuun. Villa Amendadessa on vain 19 huonetta, jotka tarjoavat historiallista tunnelmaa moderneilla mukavuuksilla. Villa Amendade on etenkin boutique-hotelleista pitävien suosiossa. 

Hostellit ja loma-asunnot

Edullisempaa majoitusta etsivät voivat suunnata johonkin Pärnun viihtyisistä hostelleista. Ne tarjoavat sekä yksityishuoneita että jaettuja huoneita. Hommiku Hostel ja Hostel Lõuna sijaitsevat keskustassa, kun taas Pärnu Rannastaadioni Hostel on lähellä rantaa. 

Pärnulla on todella monipuolinen valikoima loma-asuntoja eri budjeteille. Esimerkiksi Embrace tarjoaa 14 eri lomahuoneistoa ja Papli Apartments 28 skandinaavisesti sisutettua huoneistoa. Lisäksi saatavilla on monia yksityismajoittajien ylläpitämiä loma-asuntoja ja -huoneistoja.