Pärnu kylpylät

Pärnu on tunnettu sen erinomaisista kylpylöistä, joissa voi nauttia erilaisista rentouttavista hoidoista ja energisoivista aktiviteeteista. Pärnu kylpylät tarjoavat paketteja niin yksin matkustaville, pariskunnille kuin perheillekin. 

Pärnu hotellit spa -osastolla ovat monen matkailijan valinta rentouttavaan lomaan. Hotellilta ei tarvitse erikseen lähteä kylpylään, kuntosalille tai ravintolaan, sillä kaikki tarvittava löytyy hotellin yhteydestä. Kylpylät Pärnu tarjoavat erilaisia sauna- ja vesikeskuksia, kasvo- ja vartalohoitoja, hierontoja sekä kylpyjä. Valittavissa on muun muassa mutanaamioita, yrttikylpyjä, terapeuttisia hierontoja, kosmetologin palveluja ja paljon muuta. 

Kyplyläkokemusten ohella Pärnussa voi kesäisin nauttia upeasta hiekkarannasta ja viihtyisästä pikkukaupungin keskustasta. Kesäaikaan Pärnu on vilkas lomakohde, mutta talvella se hiljenee. Kylpylät ovat kuitenkin auki ympäri vuoden, ja talvisaikaan voi löytää edullisia majoitus- ja lomapakettivaihtoehtoja. 

Pärnun parhaat kylpylähotellit 

Pärnu kylpylät tarjoaa niin monia erinomaisia vaihtoehtoja, että niitä on vaikea laittaa paremmuusjärjestykseen. Tässä on esimerkkejä muutamista parhaista kylpylähotelleista, jotka hemmottelevat matkailijoita tasokkailla palveluillaan. 

Pärnu kylpylät Tervis -kylpylähotelli on Viron suurin terveyskylpylä ja suosittu lomakohde. Tervis koostuu seitsemästä toisiinsa lasikäytävin yhteydessä olevasta rakennuksesta, ja hotellissa on lähes 500 huonetta. Hotellin yhteydessä on sauna- ja vesikeskus sekä spa, joka tarjoaa monia erilaisia rentouttavia hoitopaketteja ja jopa erikoislääkäreiden konsultaatioita sekä diagnostisia tutkimuksia. 

Nimekäs kylpylät -joukossa oleva Pärnu Puistotalo tunnetaan nykyään nimellä Estonia Medical Spa & Hotel, ja se tarjoaa kattavan valikoiman tasokkaita hoitopalveluja. Hotellissa on lähes 200 huonetta, ravintola, baari, uima-altaita, saunaosasto ja kauneussalonki. Kylpylähotellin valikoimissa on yli 100 erilaista hoitoa. Terveyskylpylällä on terveysviraston myöntämä toimilupa, ja se saa tarjota erilaisia terveyskylpylä- ja kuntoutuspalveluja. Lisäksi saatavilla on lukuisia rentoutus- ja kauneushoitoja.  

Hedon Spa & Hotel on yksi Pärnuun tunnetuimmista kylpylähotelleista, ja sen historia ulottuu 1800-luvulle saakka. Hedon sijaitsee meren rannalla, ja se on rakennettu Pärnun tunnetuimman maamerkin eli vanhan mutakylpylän yhteyteen. Hedon tarjoaa yhdistelmän modernia luksusta ja historian havinaa. Hedonissa on yhteensä 75 huonetta, kaksi ravintolaa ja hemmotteluhoitoihin keskittyvä boutique-spa, jonka hoidot ovat saaneet inspiraatiota muinaisista kauneusrituaaleista. 

Tervise Paradiis -kylpylähotelli on etenkin lapsiperheiden suosiossa, sillä sen kylpylän yhteydessä on vesipuisto. Tosin vesipuistossa voivat viihtyä kaikenikäiset. Kylpyläosasto tarjoaa laadukkaita wellness- ja kauneushoitoja aina hieronnoista kasvohoitoihin. Hotellin yhetydessä on myös kuntosali ja erilaisia ruokapaikkoja. 

Viiking-kylpylähotelli sijaitsee rannan tuntumassa, ja se tarjoaa asiakkailleen sekä tasokasta majoitusta että monipuolisia terveys- ja rentoutushoitoja. Kylpylähotellissa on 154 huonetta, omaleimainen saunaosasto, vesikeskus, kauneuskeskus sekä spa, joka tarjoaa klassisia kuntoutusjoitoja. Viikingin eriskoisuus on lumisauna, joka on ainoa laatuaan koko Baltiassa ja Pohjoismaissa.