Pärnu Spad on yksi Viron parhaista. Voit valita useista majoitusvaihtoehdoista lääketieteellisistä parantolaista wellness-veneisiin. Oikean kylpylän valinnassa on otettava huomioon useita eri näkökohtia. Se, mitä tarkoitusta varten kylpylään haluat tulla, voidaan pitää ensisijaisena. Jos se on rentoutumista, niin wellness-kylpylä on ehdottomasti paras valinta. Parantola sopii niille, joiden tavoitteena on saada hoitoa. Yksi Pärnun parhaista sanatorioista on ehdottomasti Terveysparantola, joka tarjoaa monia parantavia hoitoja. Lisäksi voit varata täysin normaaleja kauneushoitoja ja vierailla kunnollisella allasalueella. Perheet, joissa on oikea vesikeskus Estonia Medical Spa ja yksi Viron suurimmista vesipuistoista Tervise Paradiis, sopivat parhaiten perheille.

Tervise Paradiis


Sijaintinsa ansiosta se on yksi kesän parhaista valinnoista. Se on muutaman minuutin kävelymatkan päässä rannalta. Hotellin superior-huoneista on hyvät näkymät koko Pärnun rannalle. Vesipuistossa on myös ulkouima-allas.

Pärnu on Viron ainoa kaupunki, jossa voi kokeilla uintia Kuolleenmeren suolaaltaassa kahdessa hotellissa. Ensimmäinen hotelli näistä on Pärnun entisessä mutahoitorakennuksessa sijaitseva Hedon Spa Hotel, joka on yksi kaupungin uusimmista majoitusliikkeistä. Talossa on 72 huonetta ja yksi kaupungin parhaista ravintoloista. Ulkouima-allas on avoinna myös kesäisin. Tämä on sijainniltaan yksi parhaista valinnoista, sillä hotelli sijaitsee aivan Pärnun rannalla. Toinen hotelli, jossa on Kuolleenmeren uima-allas, valmistui kesällä 2015 suuren laajennuksen ja kylpyläremontin myötä. Aiemmin Estonia-hotellin vihreät ja valkoiset talot yhdistetään yhdeksi hotelliksi, jonka nimi on Estonia Spa and Resort Hotel. Se on Pärnussa yhä uudempi hotelli ja sen pitäisi suuren saunakeskuksensa ansiosta sopia kaikille vierailijoille.

Kesällä 2019 Pärnussa avattiin uusi kylpylä, Wasa Resort. Se on ainutlaatuinen kylpylä Pärnussa. sillä perushuoneiden lisäksi asiakas voi valita myös aivan hotellin vieressä sijaitsevista vierashuoneistoista. Kaikkien asiakkaiden pääsy spahan sisältyy huoneen hintaan.