Halpa majoitus Pärnu


Pärnu on suosittu lomakohde, joka sopii myös pienemmällä matkakassalla lomaileville. Pärnu tarjoaa lukusia majoitusvaintoehtoja, ja Pärnusta löydät viihtyisän majapaikan myös edullisesti. Tosin on hyvä ottaa huomioon, että kesäaikaan majoitusten hinnat ovat kalleimmillaan, sillä kysyntä on kovaa. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö olisi mahdollista löytää halpa majoitus Pärnu -lomalle. Mitä aikaisemmin on varauksen kanssa liikkeellä, sitä paremmat mahdollisuudet on löytää omaan budjettiin sopiva majoitusvaihtoehto.

Edulliset hotellit

Pärnussa on lukusia hotelleja, ja laajasta tarjonnasta johtuen myös budjettimatkailija voi löytää edullisen hotellihuoneen. Esimerkiksi Pärnun keskustassa sijaitseva Koidulapark Hotel on varteenotettava vaihtoehto, joka saa kiitosta sen erinomaisesta hinta-laatusuhteesta. KoidulaPark Hotel on sisustetttu 1900-luvun tyyliin, ja se tarjoaa upeat näköalat puistoon. 

Monen hotellin yhteydessä on spa, jossa voi nauttia saunomisesta, pore- ja uima-altaista sekä erilaisista kuntoutus-, rentoutus- ja kauneushoidoista. Mikäli kylpylähotelli ei sovi omaan matkabudjettiin, voi hotellien kylpylöissä myös vierailla päivälipulla, ja hoitoja on mahdollista myös varata erikseen yöpymättä hotellissa. Näin Pärnun kylpylöistä voi nauttia myös edullisesti. 

Loma-asunnot

Pärnussa on lukuisia loma-asuntoja, ja niiden joukosta voi löytää myös edullista majoitusta. Loma-asunnot ovatkin yleisesti ottaen hotelleja halvempi vaihtoehto, kun etsinnässä on pärnu halpa majoitus. 

Muun muassa Rannakivi Apartments tarjoaa studiohuoneiston, jossa voi majoittua niin yksin kuin perheen kanssa. Huoneistossa on makuuhuone, oleskelutila ja jääkaapilla ja astianpesukoneella varusteltu keittiö. Asunnolta on vajaa kilometri rannalle. Myös esimerkiksi Embrace-lomahuoneistot ovat potentiaalinen vaihtoehto, sillä sen valikoimissa on 14 erihintaista lomahuoneistoa. 

Hostellit

Kun haussa on halpa majoitus Pärnu, kaikkein halvin vaihtoehto on hostelli, joita Pärnusta löytyy muutama kappale. Hostellit ovat etenkin nuorten budjettimatkailijoiden suosiossa, mutta niissä voi majoittua iästä riippumatta. Hostellit sopivat myös yksin lomaileville, jotka pitävät majoituspaikan sosiaalisesta aspektista. 

Monet hostellit tarjoavat sekä yksityishuoneita että yhteishuoneita. Lisäksi hostelleissa on lähes aina yhteiset oleskelutilat ja kattavasti varusteltu keittiö, jossa on kätevä valmistaa aterioita, mikä säästää rahaa ulkona syömiseen verrattuna. Muun muassa jugendtyylinen Pärnun keskustassa sijaitseva Hostel Lõuna tarjoaa sekä yksityishuoneita että jaettuja huoneita.