Pärnu hostellit


Pärnussa on monia majoitusvaihtoehtoja eri kokoisilla budjeteilla matkaileville ja erilaisia kokemuksia kaipaaville. Majoitusvaihtoehtoja löytyy sekä perheille, pariskunnille että yksin matkustaville. 

Etenkin sooloreissaajat suosivat hostelleja niiden edullisuuden ja sosiaalisen aspektin puolesta. Monet hostellit tarjoavat sekä yksityishuoneita että jaettuja huoneita, ja yleensä käytössä on yhteiskäytössä oleva keittiö ja oleskelutilat. 

Myös Pärnussa on varteenotettavia vaihtoehtoja hostellimajoitusta etsiville. Hostellit sijaitsevat joko rannan tai keskustan läheisyydessä.

Pärnu Rannastaadioni Hostel

Pärnu Rannastaadioni Hostel sijaitsee nimensä mukaisesti Rannastaadionin alueella. Hostellilta on matkaa rannalle vain noin 300 metriä ja keskustaan noin 1,2 kilometriä. Hostelli saakin kiitosta sen erinomaisesta sijainnista ja hyvästä asiakaspalvelusta. 

Pärnu Rannastaadioni Hostel on moderni, ja se tarjoaa matkailijoille yksityisiä majoitusyksiköitä, joissa on oma parveke, TV sekä kylpyhuone ja suihku. Lisäksi hostellissa on kattavasti varusteltu yhteiskeittiö sekä sen yhteydessä kuntosali, sauna ja urheilustadion. Huoneen hintaan sisältyy aamiainen. 

Hostel Lõuna

Hostel Lõuna koostuu kahdesta erillisestä osasta, ja se tarjoaa sekä yksityishuoneita että jaettuja huoneita. Rakennuksen toisessa kerroksessa on edullisia 2–8 hengen hostellihuoneita. Lisäksi asiakkaiden käytettävissä on jaetut yhteistilat, keittiö ja ruokailutilat. Ensimmäisen kerroksen 2–3 hengen huoneet on suunnattu hieman enemmän mukavuuksia etsiville matkailijoille.

Hostelli sijaitsee vuonna 1909 rakennetussa jugendtyylisessä rakennuksessa aivan Pärnun keskustassa. Rannalle on hostellilta lyhyt kävelymatka. Asiakkaat antavat Hostel Lõunalle kiitosta etenkin siisteydestä ja sijainnista. 

Hommiku Hostel

Hommiku Hostel sijaitsee Pärnun keskustassa vuonna 2004 peruskorjatussa rakennuksessa. Pärnun linja-autoasemalta on hostellille vain viiden minuutin kävelymatka. Hostelli saa kehuja etenkin sen sijainnista ja hinta-laatusuhteesta. 

Hostellissa on yhteensä kahdeksan huonetta: neljä kahden hengen huonetta ja neljä kolmen hengen huonetta. Lisäksi saatavilla on myös kolmen hengen piharakennus. Kaikissa Hommiku Hostellin huoneissa on oma wc ja suihku sekä keittiökomero, sähköliesi ja jääkaappi. 

Terve Hostel

Terve Hostel on kodikas hostelli, joka sijaitsee Pärnun ranta-alueella, lähellä suosittua Vallikääri-teemapuistoa. Keskustaan on matkaa vain noin 500 metriä. Hostellia kiitellään vieraanvaraisesta palvelusta ja viihtyisistä huoneista. 

Terve Hostellissa on viisi huonetta ja täysin varusteltu yhteiskäyttöön tarkoitettu keittiö. Vaihtoehtoina on kahden hengen huone, kolmen hengen huone tai perhehuone. Joissakin huoneista on suihkullinen kylpyhuone, ja joissakin huoneista puolestaan on parveke.